Søg
Close this search box.

Det regner ind gennem taget – hvad gøre

22 34 72 22

Ring døgnvagt support 24/7

22 34 72 22

Ring døgnvagt support 24/7

Regner det in gennem taget? Det er et ubehageligt problem! Når der regner ind gennem taget, kan det være et tegn på skader eller slid på taget. Her er nogle trin, du kan overveje at tage og hvad du kan gøre når det regner ind gennem taget:

  1. Find lækagen: Prøv at finde den præcise placering af lækagen. Det kan være nyttigt at inspicere loftet eller loftsrummet, hvor du kan se vandet trænge ind.
  2. Midlertidig løsning: Hvis det regner meget, og du ikke kan få det repareret med det samme, kan du forsøge at opsætte en spand eller et kar under lækagen for at opfange vandet og forhindre skader på gulvet.
  3. Kontroller taget: Når vejret tillader det, inspicer taget for synlige skader som manglende tagsten, revner eller løse elementer. Husk at være forsigtig, når du arbejder på taget, eller få en professionel til at gøre det.
  4. Få professionel hjælp: Det kan være en god idé at kontakte en som håndterer fugt med erfaring i tagreparationer for at få en vurdering og en permanent løsning.
  5. Forebyg fremtidige skader: Overvej at få taget inspiceret regelmæssigt for at undgå fremtidige problemer. En fugttekniker kan hjælpe. Fugtskader og fjernelse af fugt kan komme og behøves nemlig.

Husk, at en utæthed i taget kan føre til større problemer som vandskader og skimmelsvamp, så det er bedst at tage hånd om det hurtigt. Kontakt os gerne for mere info samt hjælp med reparation og affugtning, efter at det er regnet ind gennem taget.

22 34 72 22

Ring døgnvagt support 24/7

Picture of Døgnvagt
Døgnvagt

Døgnvagt elektriker, låsesmed, tømrer og VVS på Sjælland

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Picture of Døgnvagt
Døgnvagt

Elektriker, Tømrer, VVS, Div. Entreprenører og Låsesmede i København og på Sjælland

Bliv ringet op

Har du brug for akut hjælp? Måske af en elektriker døgnvagt eller en låsesmed døgnvagt? Indtast dit telefonnummer og vi kontakter dig

LIGNENDE ARTIKLER
DEL ARTIKEL
Facebook
Twitter
LinkedIn

Udvalgte artikler